"Τα σπιτάκια της Ιφιγένειας" - Πλάτανος Ναυπακτίας

 "Τα σπιτάκια της Ιφιγένειας" - Πλάτανος Ναυπακτίας "Τα σπιτάκια της Ιφιγένειας" - Πλάτανος Ναυπακτίας

"Τα σπιτάκια της Ιφιγένειας" καλωσορίζουν από τον Αύγουστο του 2008 που ξεκίνησαν την λειτουργία τους όλους όσους αγαπούν την ορεινή ελληνική φύση.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στον Πλάτανο της Ορεινής Ναυπακτίας σε απόσταση 52 χιλιομέτρων από την Ναύπακτο. Η πρόσβαση στο χωριό είναι εφικτή καθ' όλους του χειμερινούς μήνες χωρίς κανένα σοβαρό πρόβλημα.

Ο Πλάτανος αποτελεί έδρα του ομώνυμου δήμου ο οποίος περιλαμβάνει επίσης χωριά όπως η Αράχωβα Ναυπακτίας, η Καστανιά, η Περίστα, καθώς και περιοχές υψηλού φυσικού κάλλους όπως το φράγμα του Εύηνου με την τεχνητή λίμνη που έχει δημιουργηθεί ή τα γύρω βουνά με τα δάση οξιάς και καστανιάς.

Πως θα φτάσετε

Ξεκινώντας από την Ναύπακτο ακολουθείτε την διαδρομή προς Ορεινή Ναυπακτία. Δέκα περίπου χιλιόμετρα από την Ναύπακτο αρχίζει η ανάβαση και ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο θα καταλήξετε περίπου 40 λεπτά αργότερα στον Πλάτανο. Η διαδρομή είναι μοναδική καθώς στο μεγαλύτερο μήκος της διασχίζει πυκνά δάση.
Εναλλακτικά λίγο πριν από το Αγρίνιο στην Εθνική Οδό Αντίρριου-Ιωαννίνων στρίβετε προς Θέρμο. Μετά το Θέρμο ακολουθείτε τις πινακίδες για Πλάτανο και περίπου 25 λεπτά μετά θα έχετε φτάσει.

Η τρίτη διαδρομή ξεκινάει από Λαμία και μέσω Αράχωβας καταλήγει στον Πλάτανο.http://www.ifigeneia.com/

Last modified onΤετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 09:51

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Ξένος Τύπος

Εφημερίδες

Περιοδικά

Τοπικά MME

Τοπικά R/TV

Ακολουθήστε μας